Nieuwbouw

Ouderenkliniek castricum

Gebiedsontwikkeling

Park Bloemendaal

Gebiedsontwikkeling

Poortugaal

Herontwikkeling

Landgoed Duin & Bosch

Nieuwbouw

Verslavingskliniek Den Haag

Nieuwbouw

Zorggebouw Leiderdorp

Referenties.

 • Zeer deskundig

  STAAT. ondersteunt mij reeds enkele jaren bij vastgoed vraagstukken. De samenwerking laat zich kenmerken door korte lijnen, plezierige contacten en bovenal zeer deskundig. Het is echt partnership en STAAT. sluit goed aan op de vraag van de organisatie.

  Gerrit-Jan Vos
  Magenta Zorg
 • Uitstekende kennis!

  Voor ons kenmerkt STAAT. zich door de pragmatische aanpak en uitstekende kennis van zorgvastgoed. De persoonlijke contacten met de adviseurs zijn plezierig en open. Cardia is werkzaam in Haaglanden. Het is een mooie bijkomstigheid dat STAAT. gevestigd is in Den Haag. De kennis van de couleur locale geeft meerwaarde!

  Henriette Bertels
  Cardia
 • Jarenlange samenwerking

  De Vastgoedafdeling van de Parnassia Groep werkt al jaren zeer constructief samen met STAAT. De medewerkers van STAAT. onderscheiden zich door hun deskundigheid, hun prettige manier van samenwerken en hun doelgerichtheid. Op deze wijze hebben we de afgelopen jaren vele, mooie projecten met elkaar gerealiseerd, variërend van integrale terreinontwikkeling tot verbouw en nieuwbouw. Binnen de Parnassia Groep noemen we STAAT. geen leverancier, maar een samenwerkingspartner. En dat is STAAT!

  Frits Verschoor
  Parnassia Groep
 • Kort lijnen en heldere afspraken

  Sinds 2016 ondersteunt onder andere STAAT.  Philadelphia bij het realiseren van de ambitie die zij heeft met betrekking tot vervangen van oudere huisvesting. Dit doen de medewerkers van STAAT. op een vakkundige wijze, waarbij korte lijnen, goede contacten en heldere afspraken aan de samenwerking ten grondslag liggen.

   

  Jos van Nieuwkoop
  Philadelphia