Werken bij STAAT.

Waarom werken bij ons?

Uiteenlopende projecten

Interessant en afwisselend

Een open en fijne werksfeer

inclusief jaarlijks teamreisje naar het buitenland!

Wij zijn een kleine en persoonlijke organisatie

met een groot netwerk.

Wat zegt team STAAT.

 • Gevarieerd werk

  Mijn werk is concreet en op inhoud waardoor het resultaat van mijn werk tastbaar en zichtbaar is.  Het werken in opdracht van verschillende opdrachtgevers aan wisselende projecten maakt het werk zeer gevarieerd. Binnen STAAT. is het team overzichtelijk en zijn de lijnen kort. Tegelijkertijd hebben we meerdere vaste opdrachtgevers, wat voelt als werken met collega’s en maakt dat je over en weer de verwachtingen kent.

  Gevarieerd werk
  Esther Ewalt
  Gebiedsontwikkelaar
 • Uitdagend werk

  Goede huisvesting kan zoveel voor mensen betekenen. Zeker voor ouderen, mensen met een verstandelijke beperking of in de geestelijke gezondheidszorg. Bouwen voor deze doelgroepen, daar ligt mijn affiniteit. Altijd het beste voor het project. Net dat stapje extra. Zo zit ik in elkaar en zo werkt STAAT. Veel kennis, maar vooral HART voor de zorg.

  Uitdagend werk
  Jitske Reinderink
  Projectmanager

Onze vacature(s)

Gebiedsontwikkelaar

Als Gebiedsontwikkelaar behartig je zelfstandig de belangen van opdrachtgevers bij de (her)ontwikkeling van zorglocaties en/of -vastgoed en adviseer je op strategisch niveau. Je bent betrokken bij complexe en vaak omvangrijke herontwikkelingen van zorglocaties. Hierbij ben je verantwoordelijk voor het gehele ontwikkelproces inclusief de projectorganisatie, planning, budget en kwaliteit. Je zorgt voor de coördinatie tussen alle partijen en geeft leiding aan ontwerp- en projectteams.

Je bent gesprekspartner op bestuurlijk niveau en hebt gevoel voor politieke verhoudingen. Je geeft actief vorm aan samenwerkingen met gemeenten, partners en toeleveranciers. Je communiceert op effectieve wijze met belanghebbenden en omwonenden.

200701 STAAT 07

Bouwkundig Projectmanager

Als projectmanager behartig je de belangen van onze opdrachtgevers bij de ontwikkeling van bouwprojecten. Je bent het eerste aanspreekpunt van de klant en managed het gehele bouwproces. De ene keer ben je verantwoordelijk voor het ontwerpproces van een GGZ kliniek. De andere keer voor de verbouwing van een kantoorvleugel. Of de renovatie van een rijksmonument. Kortom: veelzijdigheid en uitdaging gegarandeerd!