Werken bij STAAT.

Waarom werken bij ons?

Uiteenlopende projecten

Interessant en afwisselend

Een open en fijne werksfeer

inclusief jaarlijks teamreisje naar het buitenland!

Wij zijn een kleine en persoonlijke organisatie

met een groot netwerk.

Wat zegt team STAAT.

 • Gevarieerd werk

  Mijn werk is concreet en op inhoud waardoor het resultaat van mijn werk tastbaar en zichtbaar is.  Het werken in opdracht van verschillende opdrachtgevers aan wisselende projecten maakt het werk zeer gevarieerd. Binnen STAAT. is het team overzichtelijk en zijn de lijnen kort. Tegelijkertijd hebben we meerdere vaste opdrachtgevers, wat voelt als werken met collega’s en maakt dat je over en weer de verwachtingen kent.

  Gevarieerd werk
  Esther Ewalt
  Ontwikkelingsmanager
 • Uitdagend werk

  Goede huisvesting kan zoveel voor mensen betekenen. Zeker voor ouderen, mensen met een verstandelijke beperking of in de geestelijke gezondheidszorg. Bouwen voor deze doelgroepen, daar ligt mijn affiniteit. Altijd het beste voor het project. Net dat stapje extra. Zo zit ik in elkaar en zo werkt STAAT. Veel kennis, maar vooral HART voor de zorg.  Uitdagend werk
  Jitske Reinderink
  Projectmanager

Onze vacature(s)

200701 STAAT 07

Bouwkundig Projectmanager

Door onze groeiende opdrachtenportefeuille zoeken wij ter uitbreiding van ons team een Bouwkundig Projectmanagers met Hart voor de Zorg! Als projectmanager behartig je zelfstandig de belangen van onze opdrachtgevers bij de ontwikkeling van bouwprojecten vanaf de initiatieffase. Je bent het eerste aanspreekpunt van de klant en managet het gehele bouwproces waarbij je verantwoordelijk bent voor de organisatie, budget, planning en kwaliteit.